Amatérský překlad vidění Cataliny Rivas, mystičky z Bolívie.

Všechno začalo jednou v noci, kdy mě Pán požádal, abych za šla za ním. Pozval mě, abych šla ven do kapličky. Když jsem se přibližovala ke kapličce, viděla jsem, že to místo bylo plné světla, celou kapličku prozařovalo světlo. Přibližovala jsem se k tomu místu a stále tam bylo to světlo. Připadalo mi to zvláštní, že tak malinké místo může vyzařovat tolik světla, když při adoraci tolik světla nikdy nebývá. Najednou začala hrát hudba. Byla to hudba tvořená několika sbory, kde zpívaly děti, dospělí, ženy, muži.. Srdce se mi zachvělo, protože jsem při jiné příležitosti už stejnou hudbu slyšela, byl to ten samý sbor.
Když jsem už byla velmi blízko kapličky, hlasy se ztišily a kaplička už tolik nezářila, světlo už nebylo tak intenzivní. Vstoupila jsem dovnitř kapličky, a ta rázem byla úplně normální. Normální světlo, žádná hudba.
Klekla jsem si a Pán mi hned řekl, abych si sedla a pozorovala. Byl tam jeden muž středního věku, měl kolem padesáti let. Tento muž klečel naproti Nejsvětější svátosti. V tu chvíli Nejsvětější svátost zmizela a uviděla jsem Ježíše, který se k tomu muži přiblížil, objal ho a políbil na tvář. Ten muž však vypadal, že nezaznamenal vůbec nic a já se mlčky dívala dál. Věděla jsem, že toto bude další část z Pánova učení.
Muž se začal modlit a Ježíš si naproti něj sedl na nádherný trůn. Se zvláštní pozorností pak poslouchal modlitbu toho muže. Muž se modlil a Ježíš se díval směrem k nebi a přimlouval se za toho muže u svého Otce slovy "Vyslyš jej.". Potom Ježíš udělil tomu muži požehnání a toto vidění skončilo.
V tu chvíli jsem si uvědomila, že je tak krásné vědět, že na nás Pán čeká, aby nás poslouchal. On je tady, aby nás poslouchal, aby přijal naše prosby, modlitby. On se za nás přimlouvá, přimlouvá se za nás u Otce, aby nás vyslyšel.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=9wexx0dIKLY